Site logo
Site logo

Site Navigation


frank godschalk

Ing. Frank Godschalk


Ik ben Frank Godschalk. Mijn achtergrond is HTS Technische Natuurkunde en de afgelopen jaren heb ik dankzij diepgaand onderzoek een zeer duidelijke visie over de mens en zijn ziekte's verkregen. Een lange zoektocht door allerlei disciplines heeft er uiteindelijk toe geleid dat er een opleiding is gevormd tot Gnostisch Therapeut. Mijn aanpak is gebaseerd op een theoretische ondergrond en daarnaast veel consult ervaring. De aanpak van gezondheidsklachten of psychische klachten bevat veel oefeningen zodat de theorie ook verinnerlijkt wordt. U hoeft van mij geen zweverige consulten of rituelen te verwachten. 

Opleidingen: HTS - Technische Natuurkunde (1989 afgestudeerd in Eindhoven)
Reiki Master Tera Mai - Threshold - Usui, inwijdingen en onderwezen door: Rene Onstenk, Fonz Delnooz, Patricia Martinot, Rick Rivard (1992-2000) Seichem Master: 
YOD: Fonz Delnooz, Patrica Martinot
Verdiepingscursussen: Fonz Delnooz en Patricia Martinot (1998)
Gnostisch Leermeester: Cor Puijk opleider van mediums en Gnostisch Leermeesters (2001-2005)

Germaanse geneeskunde (2012-2014). Dit is de medische basiskennis die ik nodig had om te begrijpen waarom de Gnosis werkt.

Opzetten van de Gnosis therapie als systeem om lichamelijke en geestelijke klachten op te lossen en het maken van een fundament zodat er een koppeling ontstaat tussen: natuurkundige, spirituele, psychische en medische kennis. (2008-heden). Het klinkt als heel moeilijk maar het lukt toch echt.

Gnosis therapiegnosis therapie logo kopie


ingeschreven in KVK: 51944839
Adres: Goedenaardspolder 22, te Den Bosch
Tel. nr. 073-6440694

Neem contact op: