Site logo
Site logo

Site Navigation

Ervaringen van anderen met Gnosis.

(1) Van Frank heb ik begrepen dat je als mens zoekt en uiteindelijk vind je DAT wat je zoekt.
Ik zit in een lange zoektocht naar mezelf en mijn doel in het leven. In mijn zoektocht ben ik onlangs op de website van Frank terecht gekomen. Meteen een afspraak gemaakt. Het was een lange reis daarheen en ik dacht "waar kom ik terecht en ik hoop niet dat het eng is?". Het eerste gevoel was goed, een vrolijk mens. Mijn eerste consult was meer dan bijzondere ervaring. Ik wist niet wat ik meemaakte. Een ervaring om nooit te vergeten en een enorme energetische koord doorbroken en weggegeven. Met een erg blij gevoel en veel energie ging ik weer huiswaarts. Ik weet nu zeker dat ik DAT heb gevonden wat ik zoek. Ik noem het DAT omdat ik er nog geen naam voor heb. En beschrijven wat ik heb ervaren is nog even moeilijk in woorden uit te drukken, maar ik wil weer mezelf zijn en trots op mezelf zijn, geen angst, geen ballast en geen verdriet.
Ik ga dóór en Frank, dank je wel.

(2) Het is alweer een paar maanden geleden dat ik 'toevallig' naast Frank zat tijdens de zwemles van mijn dochter en zijn zoon. We raakten aan de praat over werk en privé en daar bleken we nogal wat raakvlakken te hebben. Frank vertelde me over zijn praktijk in Den Bosch, ik vertelde hem over mijn ouder- en kind praktijk Spelen is leren in Rosmalen. Gaandeweg heb ik Frank leren kennen als een bijzonder integere collega met een warm hart voor anderen.

Toen ik zelf in de knoop kwam door mijn echtscheiding en de regeling rondom de kinderen, heeft Frank mij laten inzien dat respect altijd de verbindende factor is. Door zijn manier van werken kon ik dat niet alleen begrijpen, maar ook voelen. Door die ervaring heb ik goede afspraken kunnen maken met de vader van mijn kinderen, zonder dat af te hoeven dwingen. Hierdoor is de relatie wezenlijk veranderd; meer gebaseerd op wederzijds respect. Fijn om te zien dat we daar, alweer zo'n drie maanden verder, nog steeds impact van kunnen voelen.


(3) “ Tot nu toe heeft het al heerlijk gesmaakt, met hier en daar een taaie noot. Maar jouw aanpak is zoveel gezonder, verwerken van pijn en trauma’s langs jouw weg, is alsof ik met een kano geluidloos door het water glijdt. Hier en daar wat bijsturen...Spierpijn krijg je er wel van, maar dat gaat elke keer weer over. In vergelijking daarmee zijn de meeste therapieën pijnlijke rotsbeklimmingen met lawinegevaar, waarbij je schaafwonden oploopt, af en toe een stukje valt en vooral nooit naar beneden mag kijken! Voor mij mag mijn volgende trigger alweer komen; ‘t vertrouwen is er.”

Deze kwam ik onlangs tegen, belangrijk omdat elke cliënt uiteindelijk en alleen maar op zoek is naar liefde:
“Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.”  ~Rumi
(4) Bij jouw kan ik tenminste uithuilen, dat mag ik nergens. Al helemaal niet bij de psycholoog of psychiater

(5) je geeft net zo makkelijk een draai om mijn oren als een compliment omdat ik eerlijk ben en er ga staan. Jij bent tenminste eerlijk. 

(6) Een paar jaar geleden liep ik op persoonlijk vlak helemaal vast. Ik, jonge moeder van twee kinderen, zelfstandig ondernemer, getrouwd, had het allemaal goed voor elkaar. Mijn man zat voor werk aan de andere kant van de wereld voor een super baan, ik had mijn succesvolle eigen onderneming en zorgde zelf voor mijn twee kinderen. Voor de buitenwereld had ik een geweldig leven. Maar de werkelijkheid lag iets anders. Het werd steeds zwaarder om de kinderen alleen te verzorgen en ook nog mijn zaak met alles wat daar kwam kijken draaiende te houden. Mijn familie, vrienden en het huishouden hadden ook mijn aandacht nodig, net als mijn echtgenoot die om de zoveel weken thuis kwam. Ik wilde het zooooo graag goed doen en bleef de omgeving van energie voorzien. Dat deed ik al mijn hele leven. Behalve aan mezelf. Ik gaf alles weg en kreeg er niks voor terug aan energie. Ik kreeg allerlei lichamelijke klachten en uiteindelijk werd ik zelfs gediagnostiseerd met een chronische ziekte. Endometriose. 

In die tijd ongeveer kwam ik in aanraking met gnosis therapie. Ik was op zoek naar iets wat me de rest van m'n leven zou helpen. Therapie bij de psycholoog tot aan mediums toe, ik had alles al geprobeerd maar niks hielp om hetgeen wat wezenlijk fout zat in mezelf aan te pakken. Ik wist bijvoorbeeld wel dat ik vaker nee moest gaan zeggen, en er werd gezegd dat ik nee moest gaan zeggen, maar niemand gaf aan hoe. 
Hoe krijg je de kracht om voor jezelf op te komen terwijl je helemaal leeg bent? Als je jezelf structureel hebt uitgeput? Ik wist op een gegeven moment dat mijn omgeving echt niet zou veranderen omdat ik erdoor heen zat. IKZELF moest veranderen. In het leven blijven er problemen voordoen en je omgeving is je als het goed is dierbaar en wil je niet kwijt. Ik in ieder geval niet, wilde mijn man niet kwijt, ook al heb ik soms gedacht dat scheiden een goede oplossing was, je kinderen wil je niet tekortdoen en ook je familie en vrienden wil je niet kwijt. 
Via Susanne kwam ik op een gegeven moment in aanraking met gnosis therapie. En in het begin vond ik het maar een beetje vreemde ondefinieerbare toestand om eerlijk te zijn. Maar ik vertrouwde(en nu nog steeds) blind op Susanne. Dus ik besloot het te proberen! 
En wat was/is het fijn! Het heeft me zoveel gebracht!!! Het is gewoon iets wat je moet ervaren door het te doen. Praktisch uitgelegd, ga je zitten en aarden. Dan vraag je bescherming aan het Al, God, maakt niet uit hoe je het wilt noemen. Dan voel je wezenlijk in jezelf dat er energie begint te stromen, maar ook waar de blokkades zitten. En dan begint het. Het voelen vanuit je ziel. Je voelt jezelf, je eigen ik, je ziel in plaats van  je verstandelijke denken.  Als er dan verbindingen worden gevoeld en je maakt die los, kom je erachter dat er altijd een thema is van nu. Wat nu speelt in je leven en waar je een les van leert. Na een sessie voel ik me altijd erg moe maar bevrijd! Hoe vaker je verbindingen losmaakt, hoe meer je gaat opruimen als het ware en je dus steeds beter gaat luisteren naar je eigen gevoel, je ziel, je "ik" in plaats van je verstand. Er komt meer ruimte in je gevoel, meer begrip, meer inzichten, en daardoor meer ruimte in je hoofd. Ik heb sinds ik begonnen ben met gnosis een beter huwelijk, ik zorg nu goed voor mezelf en kom ook op voor mezelf en geef dat nu ook aan mijn kinderen mee. Ik luister naar wat mijn behoeftes zijn en durf dat nu ook te uiten. Ben een vrijer en leuker mens geworden. Ik heb moeilijk lopende vriendschappen en banden met familieleden af kunnen sluiten en daar zijn weer mooie dingen voor terug gekomen. Iedereen vindt me zo veranderd in positieve vorm dat mijn omgeving als het ware is mee veranderd. Ik heb veel meer innerlijke kracht en straal dat ook uit. Ik geniet veel meer van het leven en kan het ook nu van dag tot dag bekijken. Inmiddels heb ik al een poos geen eigen onderneming meer, maar ben ik na een periode van rust met leuke nieuwe dingen bezig. In mijn leven gebeuren nu nog steeds vervelende dingen. Mijn endometriose is nog niet genezen en er doen zich natuurlijk voortdurend nieuwe problemen voor. Maar ik laat me er niet meer door uit het veld slaan. Ik vertrouw op mijn eigen kracht en als ik weer voel dat er van alles begint vast te zitten, bel ik Susanne! 
Ik hoop voor iedereen die twijfelt of gnosis iets zou kunnen zijn, met mijn eigen verhaal wat kracht te geven en de telefoon te pakken en gewoon te bellen. Ervaar wat het is. Past het niet bij je, hoef je er niet mee door te gaan. Ik kan vanuit mijn hart in ieder geval iedereen aanraden om het gewoon te doen. Kom in je eigen kracht. Frank of Susanne zal je fantastische begeleiden, maar uiteindelijk doe je het allemaal zelf! Omdat je het kan! 

Diana Flores

(7) Op Facebook gepost op 25-4:
Als je in de put zit of iemand dierbaars bent verloren en mist , je vast zit in je gevoel, niet goed weet hoe je ermee om moet gaan, ga dan naar de site: www.jereisnaarhuis.nl
Vraag naar Susanne, echt een vakvrouw!!! Ik heb er persoonlijk veel aan gehad, veel kunnen afsluiten.
Kan nu met positieve energie verder.
Blijf er niet mee zitten is mijn advies en check de site !!!!!!

Sabrina