Gnostisch therapeuten


Ing. Frank Godschalk

Frank Godschalk

Ik ben Frank Godschalk. Mijn achtergrond is HTS Technische Natuurkunde en de afgelopen jaren heb ik dankzij diepgaand onderzoek een zeer duidelijke visie over de mens en zijn ziekte's verkregen. Een lange zoektocht door allerlei disciplines heeft er uiteindelijk toe geleid dat er een opleiding is gevormd tot Gnostisch Therapeut. Mijn aanpak is gebaseerd op een theoretische ondergrond en daarnaast veel consult ervaring. De aanpak van gezondheidsklachten of psychische klachten bevat veel oefeningen zodat de theorie ook verinnerlijkt wordt. 

Opleidingen: HTS - Technische Natuurkunde (1989 afgestudeerd in Eindhoven)

Germaanse geneeskunde (2012-2014). Dit is de medische basiskennis die ik nodig had om te begrijpen waarom de Gnosis Therapie werkt. In essentie werkt de therapie in de omgekeerde volgorde van andere bestaande methoden van therapie. We hebben eerst gekeken naar hoe therapievormen werken en zijn tot de conclusie gekomen dat die vormen tegen de natuur in werken. Dit is in feite de oorzaak van de explosie aan psychische en lichamelijke ziekten. 

Opzetten van de Gnosis therapie als systeem om lichamelijke en geestelijke klachten op te lossen en het maken van een fundament zodat er een koppeling ontstaat tussen: natuurkundige, spirituele, psychische en medische kennis. (2008-heden). Dit is zich aan het ontwikkelen naar een compleet nieuw systeem Operix®. 

Gnosis therapieingeschreven in KVK: 51944839

Gnosis therapie  ©  2009 - 2023 
Privacy statement
Gnosis therapie praktijk is gevestigd in:
Bruistensingel 100,
5232 AC ’s-Hertogenbosch
Tel: 06-18435043
Stuur Gnosis Therapie een bericht op WhatsApp.