Site logo
Site logo

Site Navigation

Psychose behandeling:


U hoort stemmen en heeft gevoelens die niet van u zijn.Er zijn veel mensen die al een leven lang last hebben van stemmen en soms zelfs het gevoel hebben dat ze niet alleen in hun lichaam wonen. Vaak is het iets vriendelijks en geeft de 'ander' alleen maar "goede" raad. Daar lijkt niets mis mee, maar het kan ook verkeerd uitpakken als de 'adviezen' letterlijk worden opgevolgd bijvoorbeeld. Bij sommige mensen neemt dit extreme vormen aan en dan verwoest zo'n "stem" of "ander" letterlijk je leven.

Heeft u last van stemmen of "bewoners" dan zijn deze alleen met de juiste technieken te verwijderen.


De door mij gebruikte methode werkt heel effectief en natuurlijk. U brengt, met mijn hulp en aanwijzingen, de stem of bewoner gewoon terug naar huis, want dat is de plek waar ze zich thuis voelen. U heeft dan geen last meer van ze. Als de stem of bewoner eenmaal uit uw lichaam is verwijderd, dan geeft dat een gevoel van HEEL zijn. Eindelijk thuisgekomen en rust. Het gebruik van medicijnen of therapie van de reguliere gezondheidszorg heeft wel invloed op onze methode. De medicatie verstoord uw emotionele systeem en daardoor voelt u niet goed meer wat er gebeurd. De mens maakt zichzelf ziek door zijn onwetendheid. Door u bewuster te maken wie u bent en hoe alles hoort te functioneren in uzelf heeft u ook geen last meer van stemmen.

Over het algemeen zijn de stemmen programma's die ooit zijn ingebracht in uw verstand.

Deze programma's zijn te verwijderen door uw eigen verstand, als die maar de juiste aanwijzingen krijgt. We schrijven u niets voor en wijzen niets af. Ieder middel of methode heeft een effect en draagt bij aan de oplossing. Als de dokter of psycholoog vragen heeft over onze methode, dan kan deze contact opnemen. In overleg is veel meer te bereiken dan alleen. Neem contact op, als u er niet uitkomt. We hebben regelmatig te maken met psychotische ziekten. Door onze specialistische kennis van de Geest en Ziel is er relatief eenvoudig iets aan te doen zonder de ervaringen te moeten onderdrukken. Afhankelijk van de ernst, zijn er meer sessies nodig om iemand weer helemaal terug te brengen.