Site logo
Site logo

Site Navigation

Bijna dood ervaring eigenschappenHoe los je een BDE ervaring op?
Om deze zeer heftige ervaring op te lossen hoef ik slechts uw "innerlijke stem" weer in de Ziel te laten landen. De ziel zit in uw hart, het centrum van uw zijn. Als u daar bent aangekomen, ziet u hetzelfde licht en blijheid als wanneer u dood was. Het probleem is alleen dat het nu continue aanwezig is en daardoor probeert u alles zo te zien. Wat uiteraard niet gaat want de rest van de wereld ziet het niet zo. Zij zijn er nog niet klaar mee. Door de scheur in uw hart te repareren komt u weer onder de gewone mensen en is de eeuwige pijn ook verdwenen. U kan er op eigen initiatief zo weer naartoe en de angst is verdwenen.
Pim van lommel schreef er een mooi boek over, eindeloos bewustzijn. Maar, voor de mensen die het hebben ervaren is het minder leuk. Ze willen terug en voelen zich hier absoluut niet meer thuis. Nadat mensen erachter komen dat ze altijd zelf weer terug kunnen zonder te hoeven sterven, treed er rust in. Ze weten dan dat ze altijd naar de andere wereld kunnen afreizen en toch ook hier zijn. Het verlangen is verdwenen en er is een berusting voor in de plaats gekomen. Je moet alleen de weg weten. Daarna ben je ook veel beter in staat om met de wereld om te gaan. Je wordt meer de waarnemer dan degene die er moeite mee heeft.

Mensen met een BDE ervaring hebben alle dezelfde eigenschappen:
 • Moeite met de wereld, goed en slecht.
 • Moeite met opkomen voor zichzelf
 • Moeite met onrecht
 • Zijn heel gevoelig, op het masochistische af. Doen liever zichzelf pijn dan een ander. Zetten een vlieg of spin buiten terwijl een ander de vlieg of spin "gewoon" doodslaat.
 • Voelen zich niet thuis op aarde
 • Zijn heel invoelend en vaak ook paranormaal begaafd. Al ervaren ze het meer als een zware last dan als een gave
 • Hebben moeite om voor zichzelf te zorgen. Handhaven van het eigen leven is lastig.
 • Relaties zijn vaak eenrichtingsverkeer. Zij geven en de ander ontvangt. Ze vragen er niets voor terug.
 • Soms weinig energie en dan weer heel veel en enthousiast totdat er iemand komt en ze het project afpakt of laat zien dat het niet kan
 • Zeer creatief in het vinden van oplossingen behalve voor hun eigen problemen
 • Vaak intens verdrietig van binnen maar kunnen het verbloemen.
 • Begrijpen niets van de wereld om hen heen, wel technisch maar niet gevoelsmatig.
 • Het klopt niet. Ze willen het liefste meteen weer vertrekken.
 • Grenzen aangeven is vrijwel onmogelijk.

Deze mensen gaan heel snel door processen heen, als het proces of de oplossing goed is. Ze voelen intuïtief aan of ze ermee verder willen of niet. Met deze mensen gaat een spirituele ontwikkeling dan ook alsof het een glijbaan is. Ze zien meteen wat ze moet zien en hebben slechts een klein duwtje in de rug nodig om weer te kunnen functioneren op aarde. De oplossingen voor alle thema's vliegen als het ware zonder slag of stoot naar binnen. Eenmaal gezien hoe het zit, stromen de emoties ook vanzelf door de persoon heen waarna ze de wereld weer als een paradijs ervaren. Als een BDE'er besluit om mensen te gaan helpen dan is dat iets wat automatisch loopt. Ze worden geleid door de hogere energie en hebben er een heel goede en zuivere verbinding mee.

Je hoeft geen ongeluk te hebben gehad om een BDE'er te zijn.

Je kan dit ook zijn voor je geboorte of tijdens je geboorte worden. Je hebt dan geen idee waarom je anders bent. Het is altijd al zo geweest. 

Om beter en gemakkelijker te leven is het noodzakelijk dat de verbinding met hogere energieën wordt hersteld. Ook is het nodig dat de ziel weer helemaal terug wordt gebracht in het lichaam. Technisch gesproken spreken we dan ook over een scheur in de ziel. Deze scheur maakt dat je geen grenzen meer kent. Feitelijk is dat de oorzaak van alle problemen. Om bij de ziel te komen is er een schoonmaak nodig omdat je die anders niet waarneemt.  

Ik heb behoorlijk wat ervaring opgedaan met BDE ervaringen en nadat het is opgelost, is iedereen verbaasd en gelukkig tegelijk. Tot het hersteld is, vraag je je steeds af, is het echt waar?