Site logo
Site logo

Site Navigation

Vergiftiging en ontgiften


De meeste mensen lijden aan vergiftigingen zonder het te weten of het zich te realiseren.
Wat u in ieder geval kan doen is het stoppen met het innemen van gifstoffen.
Veel e-nummers zijn verdacht en relatief eenvoudig te vermijden. Kijk eens op de App Store en zoek daar naar E-lite. Gratis kennis en al veel gevaarlijke e-nummers vermijden. Dat het een toegestane hulpstof is, is ergens wel vreemd. Niet in alle landen zijn de "hulp" stoffen toegestaan in het voedsel. Je zou er toch vanuit moeten kunnen gaan dat gif voor alle mensen hetzelfde is. Toch is dat per land verschillend. Zelfs paracetamol, dat hier gewoon wordt verkocht is in de USA, verboden. Oorzaak teveel doden gevallen. Kortom, informeer uzelf.

Een overzicht van veel toegepaste gifstoffen.

  • narcose
  • medicatie en bestraling bij de bestrijding van kanker
  • medicijnen, zoals pijnstillers
  • drugs, zoals alcohol, wiet, heroïne, cocaïne, xtc et cetera
  • verdovende medicatie (bijvoorbeeld gebruikt door tandartsen)
  • homeopathische middelen
  • fytotherapeutische middelen, kruiden geneeskunde
  • antipsychotische, antidepressieve middelen
  • aspartaam en andere kunstmatige zoetstoffen, de light drankjes zijn eigenlijk niet zo light als we denken. Ze maken je dik. Reden: Je lichaam denkt:" ik krijg veel suikers binnen" en maakt dus stoffen aan om die suikers te verwerken. Maar, je krijgt geen suiker. Gevolg: Je lichaam gaat nog meer stoffen aanmaken om de suikers op te nemen. Gevolg, je gaat alles omzetten in suikers die op te slaan zijn. Zetmeel, aardappelen en rijst worden dan zeer snel omgezet in suikers om op te slaan. En dan wordt je dus weer dik in plaats van light. Dit is zo'n typisch voorbeeld van je lichaam op het verkeerde been zetten. Let er maar eens op. Drinkt iemand light, dan is die dik of die wordt dikker.

Uiteraard zijn de meeste stoffen ingezet om te helpen en dat doen ze ook. Op de korte termijn zeker. Echter de stoffen hebben een langdurige nawerking en door het sluipende karakter heeft men dat niet door.

Ik behandel mensen voor uiteenlopende vergiften door het lichaam te laten ervaren waar het zit en er vervolgens definitief afscheid van te nemen. Cliënten gaan zweten, worden rood en krijgen in heel sommige gevallen korte tijd hartkloppingen. Ook wordt er een soort pompreactie van de organen gemeld. Hierna stroomt het resterende gif, dat niet via de huid kon worden afgevoerd, weg middels de urine. Ik gebruik geen hulpmiddelen of medicijnen en dergelijke om te ontgiften. Je bestrijdt geen gif met een ander gif. Men is zeer verbaasd over de reactie. Men voelt meer energie en is zich ineens bewust van de situatie voor het ontgiften. Ik heb de volgende ervaringen met cliënten die op deze manier ontgiften.

Bij het ontgiften van narcose: De cliënt voelt zich meteen in een verhoogde staat van paraatheid. Er is iets veranderd nadat het gif is losgemaakt. Deze fase neemt gemiddeld 10-30 minuten in beslag. Daarna zakt het en begint de tweede fase langzaam te starten. Afhankelijk van de conditie van het lichamelijke gestel, zal het lichaam de gifstoffen gaan afvoeren. Bij een narcose zien we dat mensen na een paar uur ineens een diepe slaap krijgen. Wat niet verwonderlijk is, omdat de reststoffen nu in het bloed komen. De nieren en longen voeren deze stoffen af. De volgende dag is men ineens veel fitter.

Bij het ontgiften van psycho-farmaceutische stoffen: dit zijn stoffen die je hele wezen lam leggen. Dan is er een iets heftigere reactie. De eerste fase is hetzelfde, maar de tweede fase gaat vaak gepaard met heftige hartkloppingen en zweten. Dit neemt enkele (gemiddeld 1-3) uren in beslag. Dit kan heel eng zijn, maar omdat het zo direct op de sessie volgt, is men rustig en laat het gewoon gebeuren. Daarna wordt men erg moe en gaat slapen. De volgende dag zijn mensen veel frisser en wakkerder. Pas dan beseft men dat het lichaam en de geest een wonder is. Ontgiften op deze manier is wel heel gemakkelijk. Als algemeen resultaat is al bekend dat je energie er flink van toeneemt. Dit is geen placebo-effect.

Bij het ontgiften van pesticiden: van stoffen die het zenuwstelsel aantasten, is al bekend dat de reactie langzaam aanzwelt. Het begint meestal met een kleine rode vlek ergens op het lichaam die langzaam uitbreidt over het hele lichaam. De urine voert de stoffen af gedurende vele dagen.