Site logo
Site logo

Site Navigation

Aanvullende behandeling kanker


Breng uw stress niveau omlaag, uw spanningen, opgebouwd verdriet.

Hoe meer energie, hoe groter uw overlevingskansen

De kern is: als er lange tijd niets wordt gedaan aan de energetische storingen/ stress situaties, dan zullen deze storingen zich dieper nestelen in uw lichaam. Uw lichaam zegt dan in feite: "doe iets, stap uit je stress situatie". Dit is vaak niet eenvoudig, maar misschien wordt het tijd om het eens allemaal anders te gaan doen. Als we doorgaan met hetgeen we doen, blijven we ontvangen wat we altijd hebben ontvangen.

Kanker
Door naar uzelf te kijken, komt u erachter wat er allemaal aan stress en spanningen speelt op de achtergrond. Als u deze oorzaken oplost, krijgt u meer energie en bent u beter in staat uzelf te genezen. Deze weg kan altijd samen met de reguliere geneeskunde worden gevolgd, omdat ze niet ingrijpt op de kennis/ervaring van de arts. Door het verminderen van de stress kan het lichaam weer beter functioneren en herstellen. Stress is doodsoorzaak nummer 1. Het verband tussen stress en kanker is reeds vaak gelegd. De arts kan alleen helpen uw lichaam te herstellen, de stress zult u zelf moeten oplossen.

Het Hamers Kompas uit de Germaanse geneeskunde, geeft inzicht hoe een ziekteproces en de oplossing ervan, verloopt. In 1980 reeds heeft Dr Hamer (een Duits oncoloog) laten zien hoe kanker ontstaat en hoe je het mogelijkerwijs oplost. Tot onze verbazing is dit proces precies hetgeen we zien als we conflicten oplossen. Een conflict is bijvoorbeeld als er een rode draad door je leven loopt met bijvoorbeeld als thema, "ik heb het gevoel dat ik niet mijn mening mag geven". Onze werkwijze is heel effectief in het oplossen van conflicten en we zien dit proces zoals omschreven door het Hamers kompas dus veel voorbij komen. Mensen hebben soms heel zware emotionele conflicten en ze krijgen het niet opgelost. Soms leidt dat conflict tot kanker en soms tot psychische problemen. Als we ze dan uit het conflict trekken, de oplossing geven, dan worden ze altijd kortdurend (een minuut, soms een dag) moe. Dat is de eerste fase van de oplossing. Daarna komt er vrijwel altijd de epileptische crisis/een draaierig gevoel in je hoofd. Dit draaierige gevoel kan seconden duren en in sommige gevallen minuten lang. Maar eindigt altijd. Dit is juist een teken dat het goed is opgelost. Daarna is men nog moe maar voldaan. Er is een nieuwe rust ontstaan in het leven van de persoon. Omdat ik niet geheel tevreden ben met de omschrijving volgens de GNM, ben ik verder gaan onderzoeken hoe het dan wel functioneert. Hieruit is het Gnosis kompas gekomen en dat wordt nog verder uitgebreid want er zitten nog meer fases in.

Gnosis kompas

Het gnosis kompas
Wat uit de grafiek ook heel duidelijk naar voren komt is, dat je maar beter geen spanning kan laten oplopen. De eerste reactie is meestal om dan ontspanning te zoeken, bijvoorbeeld door te wandelen. Toch is dit niet de oplossing. Het onderliggende idee, de manier van kijken naar een situatie waardoor de spanning ontstaat is de oplossing. Je gaat toch ook geen volgelopen boot leegpompen als er nog een gat in de bodem zit. Eerst het gat dichten en dan leegpompen, lijkt me veel handiger. Veel mensen hebben een idee dat gewoon niet overeenkomt met de werkelijkheid. Dit is cultuur gebonden en familie gebonden. In sommige families is het bijvoorbeeld de geldende opvatting dat ze hun mening niet mogen geven. Het gevolg is dat ze steeds meer spanning krijgen in hun hart. Want, je hart verteld je wat je van iets vindt. Het spreekwoord is niet voor niets:"maak van je hart geen moordkuil". Na enige tijd ontstaat dan vanzelf een hart infarct.

Ze realiseren zich niet dat het idee: "ik mag mijn mening niet geven" niet juist is. Op dat moment is er dus een conflict. Dit conflict zorgt letterlijk in het lichaam voor meer of minder cellen van een bepaald orgaan of weefsel. Met de bedoeling om je beter en sterker te maken. Als je het conflict dan oplost, komt het lichaam in rust en gaat herstellen. Dan vindt het omgekeerde proces plaats, weefsel afbraak of opbouw. Op het diepste punt van je herstel, word je draaierig in je hoofd. Dit kan seconden duren maar ook een hele dag. In feite vindt er dan een check plaats in je lichaam, is het conflict nu echt voorbij of moet ik toch nog weefsel bijmaken of afbreken. Op dit punt maken veel mensen de vergissing dat het conflict nog steeds actief is. En dus gaat het lichaam weer opnieuw beginnen met opbouwen alsof de oplossing er niet is. Helaas is dit vaak ook precies de situatie, want het idee waarmee alles is begonnen is niet veranderd. Zo blijft een lichaam dus doorgaan met het aanmaken of afbreken van weefsel.

Ongeremde groei is gewoon een poging van het lichaam om het conflict te overwinnen. Als je wint, is het natuurlijk ook opgelost. Uiteraard, win je alleen als je oorspronkelijke idee ook helemaal klopt. Zo niet, dan kom je opnieuw in een spanning opbouw terecht en begint alles weer van voren af aan. Kortom, voelt u of heeft u spanning(en), ga dan eens na of uw uitgangspunten wel kloppen. Het levert u zeker een paar jaar langer en leuker leven op.

Uw lichaam reageert op uw angsten.
Als iemand zegt: er staat een tijger voor de deur, dan gaat uw bloeddruk al omhoog. Al weten we heel zeker dat er geen tijger staat.
Helemaal nieuw is die denkwijze echt niet. In elk alternatief boekje vind je wel aanwijzingen van de mogelijke oorzaak. En vaak typeren ze de mens en zijn leven ook heel goed. Maar, stel het is zo. Hoe los je het dan op?

De aanpak
Wij leren u snel hoe je een bedreiger of bedreigende situatie het hoofd biedt zonder dat u daarbij nog in angst schiet. Eenmaal verlost van de angst kunt u snel schakelen en zaken aanpakken. We leren u hoe u wel uw doel bereikt zonder vechten of vluchten. Angst bevriest je gedachten en je denken is soms je enige uitweg. Het oplossen van angst is dus het allerbelangrijkste dat je kan doen om iemand gezond te maken en te houden.

U ontwikkelt een nieuwe manier van zijn en denken

Wilt u meer weten over de Germaanse geneeskunde? Er zijn lezingen in het land verzorgt door mensen die zich erin hebben gespecialiseerd. Kijk maar op http://www.levensbewustzijn.nl/page20.php, Mies Kloos verzorgt lezingen op dit gebied met veel passie en kennis.

De oplossing voor kanker:
U moet zo snel mogelijk weer terug naar de basis en het nood - stress - programma uitzetten. Alleen ontspannen (wandelen, yoga etcetera) is niet voldoende. U heeft de meeste kans op genezing als u de stress omlaag brengt in uw lichaam. Het omlaag brengen van de stress factoren is een kwestie van bewustwording. Hoe meer energie je hebt om je lichaam te helpen hoe beter.

De stress te lijf gaan is dus een kwestie van bewust worden en niet alleen van ontspannen.
Pak de kanker aan door je leven te veranderen. Degenen die kanker overleven zeggen vaak: "mijn leven is totaal veranderd maar ik ben er wel blij mee".