Site logo
Site logo

Site Navigation

Mijn reis naar huis

Je spirituele Reis Naar Huis is ontwikkeld uit het gevoel om iets voor de mensheid te doen.

De sleutel tot Je Zelf is te vinden door alles te onderzoeken. Met het juiste gereedschap gaat het snel en effectief.

Mijn zoektocht:
Net als veel andere mensen liep ook ik maar wat rond en was heel verdrietig en boos om het bestaan. Niets lukt en altijd maar vechten. Ik had sterk het gevoel dat er iets niet klopt, maar in mijn zoektocht naar oplossingen, spirituele cursussen, werd ik alleen maar steeds dieper het moeras in getrokken. Had ik geweten wat ik nu weet, was ik er misschien helemaal niet aan begonnen. Telkens weer dacht ik 'het' gevonden te hebben, maar na kritisch onderzoek - testen - voorspellen - en weer testen kwam ik telkens tot de conclusie dat het weer een onderdeel was van de grote puzzel. Wel belangrijk om te ervaren en te weten maar niet om het toe te passen. Het leidde steeds tot een schijnoplossing. Ik was weer een paar jaar verder voordat ik eindelijk besefte, dit is het niet.

De gnostische weg.
Toen ik de eerste beginselen leerde van 'Je spirituele Reis Naar Huis' wist ik maar één ding. Ik heb de Ziel ervaren en nu wil ik meer. Mijn verdriet kwam er met bakken uit. Eindelijk heb ik een antwoord op de meest fundamentele vraag uit mijn leven gevonden. Waar is de Ziel en wat is de Ziel nu precies.

Na deze ontdekking begon voor mij duidelijk te worden wat mijn doel en reden was op aarde. Het begon ook allemaal te kloppen. Mijn gevoeligheid, mijn kritische verstand en mijn niet aflatende nieuwsgierigheid naar spirituele wegen kwamen eindelijk bij elkaar. Dit is mijn bron waarvoor ik op aarde ben. Mijn missie zeg maar.

Nu is de 'Spirituele Reis Naar Huis' steeds sneller aan het ontwikkelen. Van elke sessie die ikzelf heb gedaan, heb ik een verslag gemaakt en bestudeerd op aanknopingspunten van de Reis. Nu gaan de stappen waar ik zelf weken over deed in minuten. Als je eenmaal weet wat de oplossing in wijsheid is, dan is die eenvoudig te delen en gaat het dus sneller. Je stelt eenvoudig precies de juiste vragen, zonder er nog over na te hoeven denken. Het is innerlijke wijsheid. Doordat de blokkeringen verdwijnen, komen er nieuwe ervaringen op diepere lagen te voorschijn. De mens wordt zo steeds authentieker en zuiverder in zijn handelen. Het leven wordt zo een 'Spirituele Reis Naar Huis'.

Het Leven op aarde wordt de mooiste ervaring die je kan wensen, want hij brengt je Naar Huis.

Als ik het niet doe, dan ben ik niet, die ik ben.