Site logo
Site logo

Site Navigation

Je spirituele Reis Naar Huis is ontwikkeld uit het gevoel om iets voor de mensheid te doen.


De sleutel tot Je Zelf is te vinden door alles te onderzoeken. Met het juiste gereedschap gaat het snel en effectief.

De meeste mensen dolen maar wat rond hier en zijn heel verdrietig en boos omdat ze bestaan. Ik had sterk het gevoel dat er iets niet klopt, maar in mijn zoektocht werd ik alleen maar steeds dieper het moeras in getrokken. Had ik geweten wat ik nu weet, was ik er misschien helemaal niet aan begonnen. Telkens weer dacht ik 'het' gevonden te hebben, maar na kritisch onderzoeken testen en voorspellen en weer testen kwam ik telkens tot de conclusie dat het weer een onderdeel was van de grote puzzel. Wel belangrijk om te ervaren en te weten maar niet om toe te passen. Het leidt tot een schijnoplossing. Je bent zo weer een paar jaar verder voordat je eindelijk weet, dit is het niet.

Toen ik de eerste beginselen leerde van 'Gnosis therapie' wist ik maar één ding. Ik heb de Ziel ervaren en nu wil ik meer. Mijn verdriet kwam er met bakken uit. Eindelijk heb ik een antwoord op de meest fundamentele vraag uit mijn leven gevonden. Waar is de Ziel en wat is de Ziel nu precies.

Na deze ontdekking begon voor mij duidelijk te worden wat mijn doel en reden was op aarde. Het begon ook allemaal te kloppen. Mijn gevoeligheid, mijn kritische verstand en mijn niet aflatende nieuwsgierigheid naar spirituele wegen kwamen eindelijk bij elkaar. Dit is mijn bron waarvoor ik op aarde ben. Mijn missie zeg maar.

Nu is de 'Gnosis therapie' steeds sneller aan het ontwikkelen. Van elke sessie die ik zelf heb gedaan, heb ik een verslag gemaakt en bestudeerd op aanknopingspunten van de Reis. Nu gaan de stappen waar ik zelf weken over deed in minuten. Als je eenmaal weet wat de oplossing in wijsheid is, dan is die eenvoudig te delen en gaat het dus sneller. Je stelt eenvoudig precies de juiste vragen, zonder er nog over na te hoeven denken. Het is innerlijke wijsheid. Doordat de verbindingen verdwijnen, komen er nieuwe ervaringen op diepere lagen te voorschijn. De mens wordt zo steeds authentieker en zuiverder in zijn handelen. Het leven wordt zo een 'Spirituele Reis Naar Huis'. Het Leven op aarde wordt zo de mooiste ervaring die je kan wensen, want hij brengt je Naar Huis.

De volgende stap die ik nu ga nemen is het ontwikkelen van een cursus, zodat niet iedereen het wiel opnieuw hoeft uit te vinden. Alle hulp is welkom. Is er iemand die wil meehelpen met het ontwikkelen van het cursusmateriaal dan graag contact opnemen. Het project is groot en de inspanning om iets op aarde neer te zetten ook. Heeft u andere vragen, dan mag u uiteraard ook e-mailen/bellen. De spirituele reis naar binnen.